Seven point mind-training og indvielse til de fire Kadampa Deities –

Kursus med H.E. Zurmang Gharwang Rinpoche, lørdag den 19. og søndag den 20. august

 

H.E. Zurmang Gharwang RinpocheVi er meget glade og stolte over at annoncere er kursus med H.E. Zurmang Gharwang Rinpoche den 19. og 20. august i år.

Biografi: H.E. Zurmang Gharwang Rinpoche blev genkendt af den. 16. Gyalwa Karmapa, i 1976, som den 12. reinkarnation af Gharwang Tulku og en ’emanation’ af Mahasiddha Tilopa. Den ubrudte linje af Gharwang Tulkuer begyndte i det 14. århundrede med siddha Trung Mase, som den første Gharwang Tulku og grundlægger af Zurmang Kagyud traditionen. Den 5. Karmapa, Deshin Shegpa, genkendte ham som en emanation af den Indiske Mahasiddha Tilopa. Dermed er Zurmang Kagyud en forgrening af Kamsang Kagyud traditionen.

Om Kurset: Gharwang Rinpoche vil undervise i Seven Point Mind-training og giver indvielse til de fire Kadampa Deities. Disse er Buddha Shakyamuni, Avalokiteshvara (Tjenresig), Grøn Tara og Achala.

Tid og Sted: Lørdag 19. august kl. 11.00 – 13.00 og kl. 15.00 – 17.00
Søndag 20. august kl. 11.00 – 13.00 og kl. 15.00 – 17.00

I Phendeling, Nørregade 7b, 2. th. 1165 København K

Pris: Hele Kurset: 600 kr. Pr. Session: 200 kr.

Arrangør: Sangye Tashi Ling/Karmapa Trust

 

Mahamudra kursus hver anden mandag med Lama Dorji

Hver anden mandag leder Lama Dorji en studiegruppe, hvor han gennemgår den klassiske tekst “Clarifying the Natural State“. Teksten er forfattet af Dakpo Tashi Namgyal i det 16. århundrede.

Det er en praksis-manual for både lærer og elev, som – på en enkel og metodisk måde – redegør for vejen fra mindfullness til fuldstændig oplysning.

Dakpo Tashi Namgyals tekst anses som helt unik – fordi den præsenterer dybe, oprindelige instruktioner til Mahamudra, kombineret med råd og vejledning, baseret på hans egne erfaringer, om hvordan man fjerner forhindringer og opnår hurtige fremskridt.

Teksten er udgivet i bogform på tibetansk af Khenchen Trangu Rinpoche, og oversat fra tibetansk til engelsk af Erik Pema Kunsang. Bogen kan købes hos Saxo for 188 kr.

Kurset er en kombination af filosofi og praktiske meditationsøvelser. Det foregår hver anden mandag fra kl.19.00 – 20.30. Bjarke Aage oversætter til dansk. Bidrag: 50 kr. (til oversætter). Grundet ombygning i centret må nogle aktiviteter desværre aflyses. Næste kursus-aften annonceres i september.

 Posted on : 24/01/2017 - Last updated on Aug 15, 2017