Kursus med Ringu Tulku Rinpoche – 4.- 6. juni

Vi er rigtig glade for  at Ringu Tulku Rinpoche vil holde kursus for os igen i år. Kurset bliver holdt i Phendeling og der bliver 5 sessions, som grundet almindelig arbejsdag, holdes sen eftermiddag og aften.

Datoer og tider:
Mandag den 4 juni kl. 16 til den 17.30
Tirsdag den 5 juni fra kl. 16 – 17.30 og igen fra 19 – 20.30
Onsdag den 6 juni fra kl. 16 – 17.30 og igen fra 19 – 20.30

Pris: 
Pr. session 200 kr.
Hele kurset 750 kr. ved betaling  inden den 1. juni.

Tema:
Ringu Tulku Rinpoche underviser fra sin seneste bog ”Radiance of the Heart”, som berører emner der er helt centrale for os alle ”kindness and compassion, bodhichitta and meditation as well as practice of toglen”.

Bøger er bestilt og kan reserveres hos Dechen sikkim@sikkim.dk. Den koster 80 kr. Kursusafgiften og evt. bog skal indbetales på konto i Nordea reg. 5501 kontonr. 8975655033.

Biografi:
Ringu Tulku er en tibetansk Rinpoche fra Karma Kagyu Ordenen. Han er oplært i alle Buddhismens forskellige skoler under store mestre som H.H. den 16. Karmapa og H.H. Dilgo Khyentse Rinpoche. Han fik sin formelle uddannelse på Namgyal Institute of Tibetologi i Gangtok, Sikkim og på Sampurnananda Sanskrit University i Varanasi, Indien.

Ringu Tulku  har været professor i tibetologi i 17 år og har siden 1990 undervist i Buddhisme og meditation ved flere end 50 universiteter, institutter og Buddhist centre i Europa, USA, Australien og Asien. Rinpoche har skrevet adskillige bøger om Buddhismen, også børnebøger, som er udgivet på tibetansk og vestlige sprog. Ringu Tulku har grundlagt Bodhicharya (www.bodhicharya.org) som er en international organisation, der koordinerer verdensomspændende aktiviteter for at bevare og videregive buddhistiske belæringer, samt arbejder for at fremme inter-kulturelle dialoger, uddannelser og sociale projekter.

 

 

H.E. Zurmang Gharwang Rinpoche

Kursus med Zurmang Gharwang Rinpoche –  17. – 19. august

Zurmang Gharwang Rinpoche, som besøgte os for første gang sidste år, har takket ja til at komme igen i år. Det er vi MEGET glade for! Rinpoche er en skarp og hjertevarm underviser, som forstår vestlig kultur, og bruger en direkte, let-forståelig adiovisuell undervisningsform. Der er links til lyd-optagelser og slides fra sidste års kursus her på siden.

Vi har ikke alle detaljerne på plads endnu, men kan oplyse at det bliver et weekendkursus, som afholdes i Phendeling – fredag den 17., lørdag den 18. og søndag den 19. august. Sæt kryds i kalenderen.

Biografi

H.E. Zurmang Gharwang Rinpoche blev genkendt af den. 16. Gyalwa Karmapa, i 1976, som den 12. reinkarnation af Gharwang Tulku og en ’emanation’ af Mahasiddha Tilopa. Den ubrudte linje af Gharwang Tulkuer begyndte i den 14. århundrede med siddha Trung Mase, som den første Gharwang Tulku og grundlægger af Zurmang Kagyud traditionen. Den 5. Karmapa, Deshin Shegpa, genkendte ham som en emanation af den Indiske Mahasiddha Tilopa. Dermed er Zurmang Kagyud en forgrening af Kamsang Kagyud traditionen.

 

 

 

 

 Posted on : 24/01/2017 - Last updated on May 25, 2018