Velkommen til Sangye Tashi Ling/Karmapa Trust

Sangye Tashi Ling

Sangye Tashi Ling: Haven hvor Buddhas lære gror, er et studie- og meditationscenter , som følger Karma Kagyu traditionen inden for tibetansk buddhisme. Centrets spirituelle overhoved er Hans Hellighed den 17. Karmapa, Ogyen Dodrul Trinle Dorje. Den spirituelle og rituelle ledelse varetages af Hans Hellighed Karmapas udsendte i Danmark, Arychara Lama Dorji.

Sangye tashi Ling drives af foreningen Karmapa Trust, hvis bestyrelse er demokratisk valgt og udgør den verdslige ledelse. Foreningen er desuden et statsanerkendt religiøst samfund, med ret til at forestå vielser og bisættelser.

Lær at meditere

I Sangye Tashi Ling giver vi nye interesserede mulighed for at stifte bekendtskab med grundlæggende buddhistisk tankegang og metoder. Vi favner både de mere rituelle og farverige praksisser, der gør brug af visualiseringer af forskellige Buddha-aspekter og mantraer, og de mere enkle meditationer, der sigter på at bringe ro i sindet ved hjælp af siddestillinger og vejrtrækning. Her vil der være fokus på opmærksomheds-meditation, også kaldet tibetansk mindfullness og shine-meditation dvs. tomhedsmeditation.

Metoderne er alle autentiske og fast forankret i den tibetanske buddhisme og de fører samme sted hen; større indsigt i sindets mangefacetterede natur. Ro, tilfredshed, glæde, lykkefølelse osv. træder tydeligere frem, når sindet er bragt til hvile i sig. Centret afholder desuden foredrag om buddhisme for skoler, gymnasier og foreninger.

Program

Centret  har et fast program af studiegrupper og meditations-sessioner. Videre arrangerer centret kurser, hvor vi inviterer Karma Kagyu-mestre, som underviser i buddhistisk filosofi og meditationspraksis.

Tilmeld dig online nyhedsbrev ved henvendelse til info@karmapatrust.dk og få besked i din mailboks, om sidste nyt, program, kurser m.m.

 Posted on : 16/05/2016 - Last updated on Apr 20, 2018