I 2017 besøgte H.H. den 17. Karmapa Canada for første gang.

De belæringer han gav under besøget blev til bogen “Freedom through Meditation”. Bogen er udgivet afKarmapa Foundation, Europe, og den er oversat til flere forskellige sprog.

Den danske udgave “At Vinde Frihed gennem Meditation“, er i 2019 udgivet af Karmapa Trust og oversat til dansk af Ellen Bangsbo og Mette Harboe Sandersen. Bogen kan downloades som e-bog i pdf format.

At nære medfølelse

1 2014 besøgte H.H. den 17. Karmapa Europa for første gang.

De belæringer han gav under besøget , blev til bogen “Nurturing Compassion”, udgivet af Karmapa Foundation, Europe, og oversat til 12 forskellige sprog.

Den danske udgave “At nære medfølelse“, oversat af Ellen Bangsbo og Mette Harboe Sandersen, kan downloades som e-bog ipdf. format.

Kagyu Monlam bogen nu som e-bog

Den engelske udgave af Kagyu Monlam bogen er nu udgivet som e-bog, på dharmaebooks org.

Bogen er baseret på ønskebønner komponeret af den 7. Karmapa, Chødrak Gyatso, i det 15. århundrede, til recitation ved Kagyu linjens store årlige ønske-bøn festival – Monlam. Den 17. Karmapa, Ogyen Trinley Dorje, har udvidet tekstsamlingen ud fra et ikke-sekterisk perspektiv, med ønske-bønner fra alle de tibetanske traditioner, og med mange daglige praksis-recitationer, så som Guru Rinpoche, hyldest til de 21 aspekter af Tara og bønner om genfødsel i Amitabhas rene land.

E-bogen indeholder fotos fra Kagyu Monlam i Bodhgaya samt links til print-tekst, og side-henvisninger, som er nyttige under såvel Kagyu Monlam som andre bønne-festivaler og til brug ved pujaer og daglig praksis. Bogen kan downloades (nederst på siden i linket) i Epub og Kindle format.

Brief Recitations for the Four Preliminary Practices som e-bog

E-bogen indeholder en forkortet praksis tekst til De Fire Forberedende Praksisser – Ngøndro. Teksterne er på tibetansk med engelsk lydskrift og oversættelse af den specielle forbedrende praksis for mahamudra meditation.

Den 17. Karmapa, Ogyen Trinley Dorje, skrev og udgav teksterne i bogform i 2006, med intention om at give et alternativ til vesterlændinge, som ikke har tid nok til at udføre den traditionelle forberedende praksis. Gyalwang Karmapa har også givet vesterlændinge tilladelse til at recitere denne praksis på deres eget sprog.

Bogen kan downloades (nederst på siden i linket) i Epub og Kindle format.

Det officielle program til minde om HH den 17. Karmapas første besøg i Europa

Hente den her

 Posted on : 24/06/2017 - Last updated on Sep 19, 2020