Ressourcer

Optagelser fra kursus med Tulku Dakpa Rinpoche i 2024:
Bardo – de seks bevidsthedstilstande kan hentes her

 

 

 

 


 


 

Optagelser fra kursus med Tulku Dakpa Rinpoche i 2023 kan hentes her

“Buddha Nature, turning hardships into the path”

 

 

 


 

Buddhanaturen  med Anne Buchardi

Buddha-Nature at the Crossroads between Doctrine and Practice

publikationer af Anne Buchardi

 


 

I 2017 besøgte H.H. den 17. Karmapa Canada for første gang.
De belæringer han gav under besøget blev til bogen “Freedom through Meditation”. Bogen er udgivet afKarmapa Foundation, Europe, og den er oversat til flere forskellige sprog.
Den danske udgave “At Vinde Frihed gennem Meditation“, er i 2019 udgivet af Karmapa Trust og oversat til dansk af Ellen Bangsbo og Mette Harboe Sandersen. Bogen kan downloades som e-bog i pdf format.

 


 

1 2014 besøgte H.H. den 17. Karmapa Europa for første gang. De belæringer han gav under besøget , blev til bogen “Nurturing Compassion”, udgivet af Karmapa Foundation, Europe, og oversat til 12 forskellige sprog.

Den danske udgave “At nære medfølelse“, oversat af Ellen Bangsbo og Mette Harboe Sandersen, kan downloades som e-bog ipdf. format.

 

 


 

Kagyu Monlam bogen nu som e-bog

Den engelske udgave af Kagyu Monlam bogen er nu udgivet som e-bog, på dharmaebooks org.

Bogen er baseret på ønskebønner komponeret af den 7. Karmapa, Chødrak Gyatso, i det 15. århundrede, til recitation ved Kagyu linjens store årlige ønske-bøn festival – Monlam. Den 17. Karmapa, Ogyen Trinley Dorje, har udvidet tekstsamlingen ud fra et ikke-sekterisk perspektiv, med ønske-bønner fra alle de tibetanske traditioner, og med mange daglige praksis-recitationer, så som Guru Rinpoche, hyldest til de 21 aspekter af Tara og bønner om genfødsel i Amitabhas rene land.

E-bogen indeholder fotos fra Kagyu Monlam i Bodhgaya samt links til print-tekst, og side-henvisninger, som er nyttige under såvel Kagyu Monlam som andre bønne-festivaler og til brug ved pujaer og daglig praksis. Bogen kan downloades (nederst på siden i linket) i Epub og Kindle format.


 

Referater – Bestyrelsesmøder i Karmapa Trust

2023
18.10 2023 . Kl. 13.30